domingo, 11 de marzo de 2012

ARTICULO DE RADIO CUBELLES


Portada
Una dona discapacitada i la seva filla en perill de desnonament
Font: Ràdio Cubelles
dijous, 23 febrer de 2012
L'entitat bancària s'ha avingut a negociar amb la dona, que pateix una malaltia degenerativa i no pot assumir la part del deute del seu ex marit, a la qual està obligat per sentència

L'entitat financera General Electr...ic Money Banc s'ha avingut a negociar amb Montserrat Roca una solució pel pagament de la seva hipoteca. La dona, discapacitada i vicepresidenta de l'Associació de Minusvàlids de Cubelles, es va reunir al matí amb un representant del banc que, segons paraules de l'advocada que assessora l'afectada, ha estat receptiu a la seva problemàtica atesa la seva situació física i personal. En un primer moment, però, la trobada ha estat a punt de suspendre's.

La dona, discapacitada, i la seva filla podrien veure's al carrer en breu si no es concreta aquest acord amb l'entitat financera. El banc els reclama 200.000 euros per la hipoteca del seu habitatge, al carrer Lleida, i els ha amenaçat d'iniciar el procés judicial de desnonament si no ingressen els diners. La dona, vicepresidenta de l'Associació de Minusvàlids de Cubelles, AMICU, assegura que no pot fer front a les quotes de pagament i demana que el banc reclami la meitat del deute al seu exmarit, tal com recull la sentència del divorci. Quan l'home va marxar de casa ara fa dos anys, Montse Roca, de 47 anys, i la seva filla Ariadna, de 22, es van trobar sense ingressos suficients per pagar la hipoteca i va ser aleshores que van començar a arribar els avisos de l'entitat financera. Finalment, a començaments d'any, el banc va enviar a les dues dones un burofax on se'ls reclamava la liquidació del deute de més de 200.000 euros o bé iniciaven el procés judicial de desnonament. Després de nombroses gestions, Montse Roca ha aconseguit una reunió per dimecres amb un representant del banc per mirar d'arribar a una solució. La seva filla, Ariadna Miñambres, explica quines seran les seves peticions.L'empleat de l'entitat financera ha estat rebut per una vintena de persones que s'han aplegat a les portes de l'immoble per donar suport a Montserrat Roca i la seva filla, Ariadna Miñambres. Davant el rebombori generat i la petició de membres de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca d'assistir també a la reunió, el representant del banc ha optat per trucar els seus superiors per plantejar un ajornament. Finalment, però, la trobada s'ha celebrat amb la presència de la dona, la seva filla, l'advocada que porta el seu casa i una integrant de la plataforma. A la sortida de la reunió, que ha durat una mitja hora, la filla de Montserrat Roca, Ariadna Miñambres, es mostrava molt satisfeta.

Montserrat Roca, que pateix una malaltia degenerativa, i la seva filla, que n'exerceix de cuidadora, han rebut el suport de membres de la Plataforma d'Afectats de la Hipoteca, l'Assemblea de Vilanova i l'Associació de Minusvàlids de Cubelles, AMICU. Precisament, el president de l'entitat, Luis Criado, ha explicat que l'entitat ha facilitat totes les dades de l'exmarit perquè el banc li reclami la seva part, ja que, segons recull la sentència del divorci, l'home és responsable de la meitat de la hipoteca.

Malgrat les gestions fetes per Ràdio Cubelles, de moment, no ha estat possible obtenir una resposta del General Electric Money Banc. Aquesta entitat reclama a Montserrat Roca i la seva filla 200.000 euros per la hipoteca del seu habitatge, al carrer Lleida, i els havia amenaçat d'iniciar el procés judicial de desnonament si no ingressaven els diners. Ara fa dos anys, l'exmarit de Montserrat Roca va abandonar l'habitatge i, des d'aleshores, la dona ha assumit la meitat de les quotes de pagament. El banc, però, li reclama la liquidació del total del deute si no vol que s'iniciï el procés judicial de desnonament.

No hay comentarios:

Publicar un comentario