sábado, 15 de septiembre de 2012

Carta que ens vá enviar el nostre advocat i company un 27 d'Agost....

CARTA D'UN ADVOCAT DE LA PAH
ALS SEUS CAMARADES NO ADVOCATS


En la professió d'advocat és habitual que aquells als que defensem demanim o fins implorin la nostra ajuda, fins i tot sent clients que han contractat un onerós servei que paguen religiosament. També és habitual que nosaltres els demanem que ens ajudin a ajudar-los. Solem referir-nos a que ens facilitin proves o informacions, que segueixin les nostres instruccions o realitzin alguna tasca necessària, assumptes estrictament jurídics.


També els companys de la PAH amb problemes d'hipoteca, sobre tot els que porten menys temps, esperen que els ajudem a resoldre'ls. Però en aquest tema estrictament polític no podem ajudar absolutament en res. No obstant això, ells ens poden ajudar a nosaltres en tot.
Les resolucions judicials que desitgem no arribaran mai si han de dependre de la nostra defensa als jutjats, però sí arribaran si els propis afectats lluiten amb coratge al carrer per obtenir-les. Com més siguin els que lluitin amb afany major serà la nostra força i la probabilitat de guanyar.


Ajudeu-nos a obtindre aquestes resolcions favorables, nosaltres no podem fer res, ho heu de fet tot vosaltres.No hay comentarios:

Publicar un comentario