miércoles, 5 de septiembre de 2012

El fiscal demana 90 euros de multa i pagar la compra per a la dona imputada en l'assalt al súper de Vilafranca

http://www.324.cat/noticia/1876892/catalunya/El-fiscal-demana-90-euros-de-multa-i-pagar-la-compra-per-a-la-dona-imputada-en-lassalt-al-super-de-Vilafranca

Redacció Actualitzat a les 14:58 h   05/09/2012
El fiscal ha demanat una multa de 3 euros diaris durant un mes i el pagament dels aliments sostrets a la dona imputada per l'assalt a un supermercat a Vilafranca del Penedès. La dona va participar en l'assalt juntament amb un grup d'activistes de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), que es van emportar una compra sense pagar d'un súper de Vilafranca del Penedès aquest dilluns.

El judici ràpid per un delicte de furt contra Marian Fernández, l'única imputada de les activistes de la PAH que van participar en l'acció en el súper, s'ha celebrat aquest dimecres al matí en el jutjat número 5 de Vilafranca.

El fiscal ha demanat per a Marian Fernández una pena d'un mes de multa a raó de tres euros diaris, i a més, que pagui el valor dels productes de primera necessitat que es van emportar del supermercat i que puja a un total de 240 euros.

Fernández ha explicat que va anar al supermercat amb el seu advocat, José Angel Gallegos, i va preguntar diverses vegades a la caixera a quan ascendia el que anava ficant en el carro. De la seva banda, l'advocat defensor ha demanat l'absolució de Marian Fernández perquè considera que no s'ha produït cap infracció penal ni es tracta d'un delicte de furt i, a més, l'acció va ser per "pura necessitat".

Tot i així, si el jutge no acceptés l'absolució total, José Angel Gallegos demana que el seu client només hagi de complir quatre dies d'arrest domiciliari.

Els fets van passar dilluns passat al migdia quan un grup d'activistes de la PAH de Vilafranca van entrar en el supermercat Dia d'aquesta ciutat i es van emportar dos carros d'aliments i articles de primera necessitat per repartir-los a famílies sense recursos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario